0 Läs mer >>
Idag har jag varit och kollat på vimmerby gymnasium lite närmare. Vi har fått vara med på lektionerna och så. Jag kollade på sam/media och tekink och båda värkar bra. De är liksom bra på olika sätt. Så får se vad det blir att jag går.

Vimmerby gymnasium...

0 Läs mer >>

...

0 Läs mer >>
Förlåt för den dåliga uppdateringen men bloggappen som jag har på min mobil har slutat funka. Senaste tiden har jag varit och bowlat har filmkväll med de bästa och haft skidlärar utbildning. I morgon är det skrivar dag i skolan så då ska vi öva på att skriva noveller och berätelser. Kommer förhoppnings vis bli skit kul eftersom att jag gillar att skriva. På onsdag blir det prova på dag på vimmerby gymnasium så det ser vi fram i mot!

Sorry...

0 Läs mer >>
Denna vecka är jag på proa. Jag praoar på Ica. Det låter ju inte som världens roligaste men det är faktiskt helt okej. Mycket roligare än vad jag trodde att det skulle va. Det är bara det att man går run bland mat hela dagarna så man blir skit hungrig. Men men...
 
Annars rullar det på var på utvecklings samtal igår, det tog 2 timmar. Man kan ju undra vad vi pratade om. Vi pratade mest om gymnasiet.
 
I morgon blir det att åka till stan och bowla på kvällen. Får väll se hur det går!
 
 

Prao...

0 Läs mer >>
Efter att ha kollat på Breaking Dawn part 2 igår så kollade jag upp musiken från filmen för jag vårt helt tagen av den! Och min absoluta favorit är A thousend years med Christina Perri. Det är den mest fantastiskta låt som någonsin skrivits. Kolla upp den! Är förälskad.

Värdens bästa låt!

0 Läs mer >>
Vi åkte sen hem till Sara och lagade pizza och kollade på Mean Girls. Det var ett perfekt slut på en helt fantastiskt

dag!













Lördag kväll...

0 Läs mer >>
Sitter just nu på väg hem från stan. Har varit och kollat på Breaking Dawn part 2 med Sara och Iza. Den var grym. Man skrattar, gråter, ler lyckligt och blir skräckslagen under filmen. Helt klart ett mästerverk! Nu blir det hem till Sara för att laga mat:)

Bio...

0 Läs mer >>
Har denna vecka varit och besök två gymnasium. Vimmerby gymnasium och MTU. I Vimmerby kollade jag på teknikprogramet och på MTU är det foto. Jag blir bara mer och mer osäker ju mer jag kollar runt. Foto känns som en kul grej men jag vet inte hur mycket man kommer in på sen på gymnasiet. För man läser inte så mycket matte och engelska. Kommer ha beslutsångest ändå fram till valdagen:/

Ännu mer gymnsie fund...

0 Läs mer >>
Igår var jag på gymnasiemässa. Det är en mässa där alla skolor i Linköping visslar upp sig och så får man ställa frågor och få en massa info. Och nu har jag ingen aning om hur jag ska göra. Här funderat ett tag på att gå på Sveriges bästa fotogymnasium, MTU. Men mamma säger att jag inte ska gå där om jag inte vet att jag vill bli fotograf. Men hur ska jag veta om jag vill det? Annars har jag funderat på ekonomi och teknik. Men utav de två tror jag det lutar mest mot ekonomi just nu. Men då återstår frågan: Foto eller ekonomi? Tur att det inte är imorgon jag ska välja.

Gymnasiemässa...

0 Läs mer >>
Ja nu ska ni äntligen få se bilderna från Taize!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen kommer forts...

0 Läs mer >>
Har försökt ladda upp bilderna till förra inlägget men det går inte bra :( Så ska försöka med datorn när jag kommer hem! Har nämligen bara försökt med mobilen. Så får se hur det går sen då!

Puss<3

Bläää

0 Läs mer >>
Annat:

Fortsättning på förra...

0 Läs mer >>
Har precis kommit hem till Sverige från en vecka i Taizè/Frankrike. Det är ett kloster ditt massa ungdomar kommer. Vi har gått i kyrkan tre gånger om dagen ätit äcklig mat och träffat massa folk.Här är en sammanfattning av veckan i bilder:

Maten:





















Annat:

Taizè...