0 Läs mer >>
Nyss föll den första snön över lilla Kisa där jag bor. Älskar snö och vinter. Jag åker väldigt mycket skidor och vi har ju en skidbacke i Kisa så det är superkul när vintern äntligen kommer.

Skickar med en bild från sälen för två år sedan:



Snö...

0 Läs mer >>
Aaaaaaa är precis hemkommen från en ungdomskonsert som jag var med och medverkade på. Det var en konsert för väldens barn. Har typ aldrig sjungit inför så mycket folk för. Var sjukt nervös men det gick faktiskt helt okej. Är stolt över mig själv och det är inte ofta.

Konsert...

0 Läs mer >>
Som överskriften säger så ska jag åka till Frankrike på lördag och kommer hem först söndagen därpå. Kommer alltså vara borta hela höst lovet.

I Frankrike kommer vi att vara på ett kloster. (Taize) Det kommer 5000 andra ungdomar dit också. Så förhoppningsvis kommer det att bli helt fantastiskt. Åker ju dit med de bästa så vi kommer ha kul hur det än är där nere.

I morgon ska jugend uppträda på en ungdomskonsert. Kommer vara jätte kul men jag börjar bli väldigt nervös.

Skickar med en bild från i våras också :)

Frankrike på lördag

0 Läs mer >>


Jahopp då har man jobbat med dessa tallar i två dagar och tjänat lite pengar. Senare blir det årsmöte för alpina.

Hare bäst flodhäst xD

Jobbat...

0 Läs mer >>
Idag har det varit en helt vanlig dag i skoän. Men jag fotade lite när jag gick hem:




Nu ikväll blir det alpina träning med bästa.

Torsdag...

0 Läs mer >>
Denna dag bjöd på ännu en tråkig dag i skolan. Sen i eftermiddag skrev jag lite på en inlämningsuppgift som handlar om evolution=jordens utveckling. Den ska lämnas i på fredag och jag har en hel del kvar att göra. Nu ikväll blev det en sväng på scouterna. Där vi inte gör nåt scoutit utan bara hänger med varandra.

Jag mätte mig idag också. Jag var 174 cm. Vill inte vara så lång. Iallafall inte längre.

Men puss och godnatt<3

Onsdag...

0 Läs mer >>
Jag har två favoritfilmer och det är dom två sista. Orkar inte skriva mer än så ni som har sett dem förstår ju varför xD



Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
Älskade lördag äntligen är du här igen och idag kommer det bli en fantastiskt dag. Äntligen har vi lyckats få till en filmkväll. Vi är nämligen fyra tjejer som har filmkväll en gång per årstid. Jag skulle haft i sommras men det blev inte av förens nu. Så nu om en stund kommer syster och Lucy(hennes hund). Och senare ikväll kommer de andra två. Kommer bli grymt. Vi ska förmodligen kolla lite skräck och sen lite humor så att vi ska kunna sova sen xD. Ha en bra lördag nu!

Lördag...

0 Läs mer >>
idag hade jag sovmorgon vilket var sikt skönt. Nu i kväll så var det ungdomskväll på gårn. Det var bland annat diska och Sverige matchen visades på stor bild. Det var även Just Dance 4 turnering. Och gissa vem som van! Jo jag! Det var sikt kul att dansa loss lite ikväll med alla goa.

Puss och godnatt<3

Fredag...

0 Läs mer >>
(hihi hoppar över en del dagar som jag inte riktigt förstår)

Epilog eller inte?
Jag tycker om epilogen. Så jag vill ha den där. För mig skulle det gärna få finnas en ännu längre epilog. Så mitt svar är EPILOG!<3

Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
En scen som får mig att gråta är när Dobby dör. Jag tycker personligen det är väldigt sorligt. Och sen är det så underbart när de begraver honom. Han får verkligen vila på en vacker plats.

Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
Jahopp då har vi varit på teater idag igen. Åkte buss in till stan och såg på teatern. Den handlade om framtiden, om hur miljön kommer va i framtiden. Den var bra men konstig. Sen fick vi gå på stan i tre timmar. Rätt så chill. Nu ikväll har det varit plugg inför morgondagens so prov och scouterna (där vi inte scoutar utan bara hänger med varan).

Godnatt <3

Teater igen...

0 Läs mer >>
Den person jag vill veta mer om är Albus Sevures Potter. Harrys son. Jag vill veta hur han får det på hogwarts. Och vilket elevhem han hamnar i tillslut.

Harry Potter inlägg 1...

0 Läs mer >>
Usch och blä för måndagar. Varför kan det bara inte vara helg hela tiden. Kanske gå i skolan en gång i månaden eller nåt. När man väll kommer hem från skolan orkar man ju inte göra nått. Fy. Skolan förstör mitt liv (ibland).

Och så denna känsla när pappa kommer hem och säger att Telia ringde honom och erbjöd en gratis iPad och han har tackat nej...

Måndagar är ingen bra dag...

Måndag sikt ner dig.....

0 Läs mer >>
Hur fick jag upp näsan för Harry Potter?

Jo det var så att jag hade en kompis som hade läst böckerna och sett filmerna. (vi var väll ungefär 10 -11 år) Så vi såg filmerna hos henne sen tvingade jag mamma att läsa böckerna för mig. Men det är väldigt tråkigt för ingen annan i min familj gilla fantasy eller Harry Potter för den delen men jag älskar det.

Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
Är så sjukt tröt. Har jobbat typ hela dagen idag med att lyfta saker. blää.Har även varit på ledarutbildning.

Imorgon blir det skola igen. ( Usch och fy ) Och efter det sångare i en kör. Och förmodligen att plugga lite till SO provet på torsdag.

Puss och godnatt<3

Usch...