0 Läs mer >>
Jag älskar älskar älskar det här vädret. Och allt är så underbart vackert. Alla blommor och träden som har börjat få sina blad. Ja det finns inget underbarare!

Skoldagen blev kort idag. Bara två lektioner så efter det bar det hem till Julia och där blev det solning som gällde. Lite fruktsallad blev det också. Och sedan när jag kom hem vid fem och kollade på termometern visade den 22 grader i skuggan. Helt sjukt men också helt underbart!

Värme!

0 Läs mer >>
Då var påsklovet slut. Och inte ett ända blogginlägg har jag hunnit med. Mitt påsklov har jag istället spenderat med Familj och vänner. Det har även blivit lite jobb och en hel del pysslande. Har även varit i Ullared en dag med Julia och Ida. Riktigt roligt och vi fortsatte dagen efter men de bästa frukosten jag kan tänka mig!

Påsklov

0 Läs mer >>
Påskkärringar var dagens outfit på jobbet idag. Eftersom det var sista gången på simskolan så tänkte vi skoja till det lite. Barnen tyckte det var riktigt roligt och jag tycker alltid det är kul att få klä ut mig.

Nu är det bara att tagga inför skola imorgon...

Påskkärringar

0 Läs mer >>
Idag blev det lite spontanitet igen. Efter jobbet åkte jag och Axelina till Norrköping. VI slutade vid 14.20 och tåget gick 14.48. Så det blev lite stressigt. Men vi han! Det var Harry Potter helg där som vi tänkte åka på ett litet tag, men det blev inte så mycket Harry Potter av det. Men vi åt god mat och hade det mysigt så det blev ändå bra tillslut.

Norrköping

0 Läs mer >>
Musikal stod på dagens schema. Så efter skolan åkte jag och Steffi upp till Linköping och där mötte vi Olivia. Tillsammans åt vi lite. Pasta sallad och sen frozenyoghurt på det. Efter det var det dags för musikal. Det var estet-treorna på Ljunkan som spelade Ringaren av Notredamm.
 
 
 
 

Musikal

0 Läs mer >>
Idag blev det lite spontanitet, och det gillar vi. Fick för mig att åka tillbaka till Vimmerby för att sova hos Julia så var hemma i 20 minuter innan jag tog tåget tillbaka igen. Så nu sitter jag här här och skriver i "mitt egna" lilla rum jag har hos dem efter en kväll i simhallen. Det var en simma lugnt kväll för vuxna så hela simhallen var nersläckt, det var bara lamporna i poolen och sen några ljus som var den ända ljuskällan. Hur mysigt som helst!

Simning

0 Läs mer >>
Ja då var jag tillbaka efter snar ett års uppehåll. Och denna gång ska jag försöka vara lite bättre på bloggandet. Men vi får se hur det går. Ha det tills nästa gång vi hörs!

Jag är tillbaka!