0 Läs mer >>
Har nu varit på förata dagen utav min Simskoleutbildning. Helt ok även om det fanns en hel del konstiga personer. Orkar inte förklara så mycket för jag är helt slut blir kanske ett bättre inlägg imorgon :)

Simskoleutbildning...

0 Läs mer >>
Igår när jag var och kollade på berzan så blev det även lite shopping. Detta blev det:





Och så en skolavslutnings klänning:



Förra helgen var pappa i Milano så fick då denna plånbok:



New in...

0 Läs mer >>


...

0 Läs mer >>
Igår var jag och kollade på teknik på berzan i stan. Innan har jag tänkt att gå teknik i Vimmerby men nu vet jag inte. Usch! Jag gillar Vimmerbys upplägg på linjen mer och sokolan är mycket fräschare i Vimmerby men det är bara 10 st som har sökt till teknik i Vimmerby. Och utav de 10 är det jag och sen en tjej till ( min kusin ). Och om jag går på berzan kommer det vara 30 st i klasse och hälften tjejer. Det är det som lockar på berzan. Plus att alla mina kompisar kommer gå i Linköping. Olivia ska till och med flytta till Mjölby som ligger typ 20 min från Linköping så om jag går i Vimmerby kommer jag typ aldrig att träffa henne men om jag går på berzan kan jag åka till Olivia efter skolan och soova där och åka till skolan dan efter. Samma sak med Axelina som ska flytta till Rimforsa. Usch! Kommer aldrig att kunna bestämma mig tills på onsdag!

Panik...

1 Läs mer >>
Nör man vaknar upp ur en underbar dröm på exakt rätt ställe och fortfarande kommer ihåg den ♥

Dagens hiss...

0 Läs mer >>


...

0 Läs mer >>
Det är så himla kul när man cyklar ner till träningen och sedan märker att ingen är där! Tydligen har de glömt att säga till mig att det inte var nån träning idag. Underbara känsla!

Härligt...

0 Läs mer >>


...

0 Läs mer >>
Har typ inte gjort nånting i helgen. Jaghar jobbat fram till kl tre ute i harg , sen har jag bara fixat lite på mitt rum och bara slappat. Men det är härligt det med. Men nu blir det att sova så jag orkar med skolan i morgon ;)

Helgen...

0 Läs mer >>
När vi var i Stockholm i torsdags kollade vi först runt på naturhistoriska museet. Sen fick vi en rundvandring i riksdagen. Efter det var drt fri tid på stan. Jag, Olivia, Axelina och Steffi träffade Lars dom vi träffade i Frankrike i höstas. Jag köpte även detta:







Sen blev det musikal. Rock of Ages. I den var Johan Rehnborg och han som spelar Göran i sommar med Göran med. Den var grym. Sen tog vi bussen hem. Jag var hemma ca. 02.30. Så i går sov jag till 12.30. Hehe ;)

Stockholm...

0 Läs mer >>
Sitter just nu på china teatern och kollar på rock of ages. Kommer ett lite bättre inlägg imorgon för nu börjar andra akten :)



China teatern...

0 Läs mer >>
On the road to Stockholm.

Gick upp kl. 04.45 imorse för att åka till Stockholm med skolan.
Det blir wn dag med besök på naturhistoriska och riksdagen. Sen shopping! Och sen musikal på det! Det blir även att träffa Lars som vi träffade i höstas när vi var i Frankrike! :D



Stockholm...

0 Läs mer >>


...

0 Läs mer >>
Idag hade Ellen födelsedagskalas för släkten.
Älskar kalas.
Inte bara kalas som är för mig.
(även fast det är lite bättre)
Men älskar att umgås med släkt oxh vänner.
Det bästa som finns!

Kalas...

0 Läs mer >>
Äntligen är det helg.
Har kännts som om att denna vecka har varit längre än vanligt.

Sara hängde med hem så vi gjorde vofflor och chokladbollar.
Riktigt mysigt.
Nu blir det att bara mysa hela helgen!

Helg...

0 Läs mer >>


...