0 Läs mer >>
Min favoit besvärjelse är Expecto patronum. Min patronus skulle vara en häst. Det menas att jag är lojal mot mina vänner men att jag kan stå upp för mig själv.

Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
Jag är inte så bra på engelska så jag förstog inte vad dagen challange betyder. Och när jag översatte på google översätt så blev det: favorit fartyg. Och det finns ju inte direkt några fartyg med i harry Potter den ända båt som finns med är ju det som domstrang eleverna anländer med till Hogwarts. Så här kommer väll en liten bild på det xD

Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
När det handlar om mest underförstådda personen i Harry Potter måste jag nog välja Luna Levengood. Jag tror att många tycker att hon är väldigt flummig och borta men hon är väldigt lojal och god. Hon vill väl med alla och blir aldrig arg på någon.

Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
Idag spelade vi sista matchen för säsongen. Vi vann med 4-1 så vi kom inte sist i serien.

Nu i eftermiddag och ikväll har jag packat för på tisdag åker jag till Mallorca. :D

Imorgon blir det skola igen :( Men det gör ju inte så mycket eftersom att det bara blir en och en halv dag för mig den här veckan :D

Sen i morgon eftermiddag blir det att gå på en kör. Det är första gången i morgon. Så det blir kul.

Puss och godnatt<3

Sontag

0 Läs mer >>
Min favorit bland bipersonerna är Semus Finnigan. Han är lite rolig eftersom att allt hon försöker sig på sprängs i luften.

Harry Potter inlägg 7

0 Läs mer >>
Idag har jag spelat match mot Motala. Det gick inte så bra... vi förlorade med 5-0. Fast vi spelade inte så dåligt som resultatet säger.

Nu ikväll har Sara och Albin och deras föräldrar och en familj till varit här och ätit och så.

Puss:*

Lördag

0 Läs mer >>
Min favorit professor är Dumbledore. Han är snäll och förstår för det mesta vad som är bäst.

Harry Potter inlägg 6

0 Läs mer >>
Jaha då har man sovit med klassen på en camping i ett litet samhälle. Vi åkte dit direkt efter skolan igår. I går kväll kom föräldrarna och vi fikade och spelade kubb. Sedan satt vi i stugorna och dunkade musik och snackade hela natten. Så är rätt tröt nu. Fick faktiskt bättre kontakt med några i klassen. Så denna grej var väldigt trevlig och nåt som alla klasser borde göra för åt få ihop sammanhållningen. Idag gick vi runt i det lilla samhället och gjorde samarbets övningar.

Nu på kvällen har jag varit i Eksjö och firat kussinen. Det var roligt att träffa henne. Var nämligen ett tag sen sist.

Godnatt alla glada<3

Kvalitets tid med kla...

0 Läs mer >>
Min favorit bland de onda är nog Bellatrix. Hon är den optimala skurken. Hon har allt en skurk ska ha. Det är extra coolt att hon är tjej. Det hade inte varit lika speciellt om Voldermorts högra hand var en kille.

Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
Min favorit medlem i fenixorden är Nymphadora Tonks. Jag beundrar hennes mod och hennes tro på kärlek. Det är så coolt att hon kan byta utseende hur hon vill. Hon verkar väldigt snäll också.<3

Harry Potter inlägg d...

1 Läs mer >>
Idag hade vi orientering:/ Syster kom och hämtade mig på morgonen med moppen sen åkte vi till scoutgården. Där startade orienteringen. Vi sprang på 44min = bästa tjej tiden. Sen åkte vi hem till mig och bakade kladdkaka och så på film. Vi han inte se klart filmen innan skolan började igen men efter skolan åkte vi hem till mig igen och såg klart på filmen och åt lite mer kladdkaka. Efter det vart det lite plugg och sen fotbollträning.

Imorgon blir det att sova över med klassen.

Godnatt alla<3

Onsdag

0 Läs mer >>
Min favorit elev på hogwarts är nog Draco Malfoy. Jag vet inte riktigt varför men han blir väldigt snygga i sista filmerna. Han är en person som har höga krav på sig från andra och sig själv. Han försöker alltid vara tuff men i hjärtat är han nog väldigt gullig och snäll.

Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
Min favorit karaktär är Luna Lovegood. Jag gillar henne nog för att jag känner igen mig en del i henne. Kanske inte i det där med att hon tror att det finns masa konstiga saker som inte finns. Men i mycket annat. Och hon är en person som betyder mycket för filmen men hon är inte den där coola snygga tjejen som alla gillar. Utan hon är en person som verkligen vågar vara sig själv.



Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
Min favorit bok är faktiskt den sista boken alltså dödsrelikerna. I alla serier blir böckerna bara sämre och sämre ju fler böcker det blir men så är det inte med Harry Potter böckerna då är det helt tvärt om. (enligt mig) Och till er som inte läst Harry Potter böckerna: fy skäms! läs son nu! Det kommer helt klart vara värt det<3

Harry Potter inlägg d...

0 Läs mer >>
Bara så ni vet så älskar jag Harry potter och idag så hittade jag denna:

Helt fantastiskt så nu kommer det komma upp ett Harry Potter inlägg varje dag:D

Love to Harry Potter!

0 Läs mer >>
ska snart ta vaccinations spruta mot livmoderhalscancer. Inte direkt super kul.

Aaaaaaa